36 PREGUNTES QUE FARAN QUE TE ENAMORIS O NO

Teatre

  • 36 PREGUNTES QUE FARAN QUE TE ENAMORIS O NO

Ciutat: Barcelona

Lloc: Sants​ Teatre del Centre

Inici: diumenge 30 de maig 2021, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
36 preguntes que faran que t'enamoris és una comèdia romàntica inspirada en l'experiment que el psicòleg Arthut Aron va fer el 1997... Llegir més

36 preguntes que faran que t'enamoris és una comèdia romàntica inspirada en l'experiment que el psicòleg Arthut Aron va fer el 1997 sobre com es genera la intimitat. Es tractava d'un qüestionari de 36 preguntes que diverses parelles de desconeguts havien de respondre. Encara que l'experiment pretenia únicament investigar sobre la intimitat, el cas és que, després d'aquelles sessions, més d'una parella s'havia enamorat.

No fa falta gaire estona perquè la Aura (Laura Correa) i en Roc (Xavier Alomà) s'adonin que ells dos no tenen res en comú. És més: no se suporten. Però, tot i això, es presten igualment a participar en l'experiment sociològic al qual s'han inscrit voluntàriament. Hauran de sotmetre's a un qüestionari de 36 preguntes que els portaran de forma inevitable a intimar l'un amb l'altre. Diverses parelles, abans que ells, ja han participat en aquest experiment i s'han enamorat. Els passarà el mateix a ells? No ho sabrem fins que no contestin les 36 preguntes que faran que t'enamoris.

Aforament limitat