Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

36+1

Culturals, Teatre

  • 36+1
  • 36+1

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Inici: divendres 5 de març 2021, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 5 de març
20:00 h
Finalitzat
Hora: 20 h Preu: 8,20 € Lloc: Sala Margarida Xirgu Durada espectacle: 50 minuts Text: Ricard Creus Dramatúrgia i direcció: Maria... Llegir més

Hora: 20 h

Preu: 8,20 €

Lloc: Sala Margarida Xirgu

Durada espectacle: 50 minuts

Text: Ricard Creus

Dramatúrgia i direcció: Maria Pla

Interpretació: Maria Pla

Descripció: Una proposta propera perquè connecta emocionalment amb un període ple de renúncies que encara avui ressona amb insistència. I distanciada en la forma per una teatralitat essencialitzada que l´allunya del costumisme i la fa universal.

A 36 més 1, un individu qualsevol, en aquest cas una dona, ens parla des de l’experiència de la vida diària i no des dels esdeveniments polítics i militars. Primer, reviu la realitat quotidiana d’un nen a la Barcelona en guerra; després, passa per les reflexions vitals del qui creix en un temps que no reconeix com a seu; i, finalment, s´endinsa en les conviccions de la persona adulta que comença a viure l’esperança d’un canvi.

Si primer relat és quotidià i marcadament emocional, a mesura que avancem en els anys, per força, el discurs es va fent més polític i filosòfic. No es tracta, doncs, d´una narració nostàlgica sinó d´una constatació vital.

L´1 del títol fa referència a tot el que, per força, va esdevenir després del trenta-sis, i a un fragment d´un altre poema d´Ovidi Montllor, inclòs com a referent teatral i en clar homenatge, que encaixa de ple en l’univers de Ricard Creus.