Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

42nd Street (Musical West End de Londres) VOSE

Cine

  • 42nd Street (Musical West End de Londres) VOSE
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Sant Pere de Ribes

Lloc: Plaça Marcer, 7 08810

De dijous 2 de juliol 2020, 18:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 2 de jul.
18:30 h
Esdeveniment finalitzat
42nd Street, el llegendari musical de Broadway, és “magnífic” (Express) i “un gran espectacle totalment addictiu” (Times). Es tracta... Llegir més
42nd Street, el llegendari musical de Broadway, és “magnífic” (Express) i “un gran espectacle totalment addictiu” (Times). Es tracta de la major posada en escena de el musical guanyador d’un Premi ony® a millor musical, filmat en viu en l’espectacular Theatre Royal, Drury Lane, al cor de West End londinenc. Explica la història de Peggy Sawyer, una jove i talentosa artista que somia amb fer carrera a Broadway. Acabada d’arribar d’una petita ciutat, Peggy és una de les coristes de el nou espectacle de Broadway. però quan la protagonista es lesiona, Peggy podria fer realitat el seu somni d’arribar a la fama. Dirigit pel guionista Mark Bramble, aquest ‘increïblement bell renaixement d’un clàssic americà ‘(Telegraph) està protagonitzat per la icona nacional Bonnie Langford com Dorothy Brock, Tom Lister com Julian Marsh, Clare Halse en el paper de Peggy Sawyer i Philip Bertioli com Billy Lawlor, acompanyats d’un enlluernador repartiment de ballarins de claqué. Amb cançons icòniques com 42nd Street, We’RE In The Money, Lullaby Of Broadway, Shu i O To Bu alo, Dames and I Only Have Eyes For You, aquest fabulós musical és magia.