Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

A l'entorn a W. A. Mozart

Concerts, Culturals

  • A l'entorn  a W. A. Mozart

Ciutat: Terrassa

Lloc: Passatge Ernest Lluch, 1

De diumenge 15 de maig 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 15 de maig
18:00 h
Finalitzat
15 de maig 18h A L'ENTORN A W. A. MOZART obres de J. Haydn, A. Filtz i W. A. Mozart Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) i Benjamí... Llegir més

15 de maig 18h

A L'ENTORN A W. A. MOZART 

obres de J. Haydn, A. Filtz i W. A. Mozart

Orquestra de Cambra Terrassa 48 (OCT48) i Benjamí Scherer Quesada, violí solista

En temps del gran geni de Salzburg existia una manera de fer i entendre la música que va deixar meravellada a tot Europa: l’Esola de Mannheim. Un seguit de tècniques orquestrals utilitzades pels músics de l'Orquestra de Mannheim, amb recursos acústics molt efectistes i també ens referim a compositors que varen escriure per a ella o sota la seva influència. Hi ha dos casos que podríem anomenar monumentals.J.Haydn, que rebé l’encàrrec de l’orquestra per escriure sis simfonies, iW. A. Mozart, que quedà meravellat del seu clarinet en la seva primera visita a Mannheim. Una orquestra que destaca per tenir els millors instrumentistes arribats de diferents indrets europeus, i entre ells cal destacar a A. Filtz.

Música i músics per entendre un dels més grans compositors de la història.

Preu, 12€