Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

A LES FOSQUES

Teatre

  • A LES FOSQUES

Ciutat: Reus

Lloc: Raval de Robuster, 34

De diumenge 5 de maig 2019, 19:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 5 de maig
19:00 h
Finalitzat
Un jove escultor pensa que serà una nit extraordinària per a la seva carrera artística: un influent col·leccionista d’art acudirà al... Llegir més

Un jove escultor pensa que serà una nit extraordinària per a la seva carrera artística: un influent col·leccionista d’art acudirà al seu estudi per veure les seves escultures. Per fi la seva obra veurà la llum. 

La seva núvia ha pensat que aquesta també serà una nit magnífica per a la seva relació amorosa: ha convençut la seva mare, una experimentada psicòloga, perquè conegui aquesta mateixa nit el seu promès, una jove promesa de l’art. Per fi l’amor il·luminarà la seva vida. 

Per causar bona impressió, ha de fer una cosa arriscada: agafar prestades les exquisides obres d’art i els selectes mobles del seu veí antiquari, aprofitant que aquest està de viatge de cap de setmana. 

Què passarà si ocorren imprevistos? Potser una apagada elèctrica? La visita d’una indiscreta veïna? D’una ex-núvia? La tornada abans d’hora del veí?