Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

A Nation Is Born In Me

Culturals, Teatre

  • A Nation Is Born In Me

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De dissabte 25 d’abril 2020, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 25 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me construeix... Llegir més

Ajuntar-se amb molta gent per fer alguna cosa, sentir plaer, exercir el poder, excloure els altres... A Nation Is Born in Me construeix un paisatge escènic que tradueix les dinàmiques que operen en els moviments nacionalistes i identitaris renascuts a l’Europa del segle XXI. Polítiques d’identitat, cultura mediàtica i cultura esportiva es combinen en aquesta performance tot provocant una estranya proximitat entre unes estètiques aparentment contràries.
Estrenada a l’edició 2018 del festival TNT, aquesta és la primera peça concebuda en solitari del creador Søren Evinson, un artista imprescindible que, combinant materials coreogràfics amb la paraula i el cant, crea obres directes i delirants en una relació provocativa amb el públic.