Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

A Vore - Festival Càntut

Concerts, Culturals, Dansa, Música, Teatre

  • A Vore - Festival Càntut

Ciutat: Cassà de la Selva

Lloc: Sala Centre Recreatiu

Inici: dissabte 16 de novembre 2019, 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 16 de nov.
21:30 h
Finalitzat
A Vore Concert Dissabte 16 de novembre Sala Centre Recreatiu 21:30 h 10 € - 13 €   Moviments ancestrals amb dansa contemporània,... Llegir més

A Vore

Concert

Dissabte 16 de novembre

Sala Centre Recreatiu

21:30 h

10 € - 13 €

 

Moviments ancestrals amb dansa contemporània, tecnologia amb aixades, música electrònica amb jotes, i creativitat contemporània amb textos antics. La fusió és un dels elements clau d’A vore, un espectacle de música i dansa arriscat i vitalista que reflexiona sobre la identitat contemporània i es passeja pels límits del que es considera “modern” i “tradicional”.

Centrat en la tradició de les Terres de l’Ebre, aquest espectacle coproduït entre la Fira Mediterrània de Manresa, el Teatre Mercat de les Flors i L’Auditori de Barcelona, i Premi Butaca al Millor Espectacle de Dansa 2018, compta amb alguns dels artistes més inquiets del país. Tradició, comunitat, contemporaneïtat, recerca, públic, memòria i festivitat a parts iguals en un espai d’experimentació en què l’espectador topa amb dues maneres de celebrar la vida: la d’abans i la d’ara.

 

Ramón Balagué, veu

Sònia Gómez, ball

Carme Balagué, ball

Santi Serratosa, bateria i percussió

Santi Careta, guitarra

Xavi Lloses, teclats

Pau Puig, dolçaina


www.avore.cat