Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Abans que es faci fosc

Teatre

  • Abans que es faci fosc
Exhaurides

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

De dissabte 15 de febrer 2020, 20:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de febr.
20:30 h
Finalitzat
La Terra gira per l’espai a tota velocitat i, en canvi, ens aferrem a les coses, desitjant que res no canviï. Míriam Iscla ens proposa... Llegir més

La Terra gira per l’espai a tota velocitat i, en canvi, ens aferrem a les coses, desitjant que res no canviï. Míriam Iscla ens proposa un viatge pel cosmos que és, també, el viatge interior d’una astrònoma que s’endinsa en un món d’ombres.

L’Anna treballa en un planetari local i explica als qui s’acosten a les instal·lacions els secrets que guarda l’Univers, aquesta extensió fosca, freda i sense límits coneguts. Com astrònoma, sempre recorda als visitants que som en un punt perdut de l’Univers i que vivim en un planeta de color blau que gira constantment sobre sí mateix mentre es desplaça a una velocitat de més de 1.000 quilòmetres per hora.

Intèrpret: Míriam Iscla

Direcció: Pep Pla

Veus en off:  Rosa Cadafalch oculista;  Daniela Lucas Maria; Lluís Soler veu del planetari;  Toni Ubach tècnic del planetari