Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ABBA THE NEW EXPERIENCE

Música

  • ABBA THE NEW EXPERIENCE
  • ABBA THE NEW EXPERIENCE

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 20 de maig 2023, 20:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 20 de maig
17:00 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
ABBA és un dels grups musicals mundialment conegut que va contribuir a crear la música i l’estil dels anys 70 i 80. La fórmula magistral... Llegir més

ABBA és un dels grups musicals mundialment conegut que va contribuir a crear la música i l’estil dels anys 70 i 80. La fórmula magistral de les seves melodies enganxoses i del seu propi so van impregnar de màgia la vida de molts de nosaltres, i han aconseguit ser presents a la memòria col·lectiva de diverses generacions gràcies a la inclusió dels seus temes més populars en bandes sonores de pel·lícules, musicals, homenatges i recopilatoris publicats al llarg dels anys.

ABBA The New Experience continua difonent els grans èxits amb un espectacle musical i escènic amb el nivell d’exigència que el grup original es mereix. Interpretant les seves cançons amb la mateixa qualitat, elegància i màgia amb què el grup suec va conquistar, i continua conquistant, les llistes d’èxit.


Cantants: Clara Dini, Ana K García, Joaquín Català, Juanma Sánchez

Guitarra: Xavi Lario

Baix: Rafa Martín

Bateria: Jonathan Argüelles

Teclats: Marc Ferrando


SALA GRAN

100 min.

CANÇONS EN ANGLÈS

Anticipada: 20 €

Taquilla: 22 €