MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

Abonament Festival Jardins Musicals - 19, 20 i 21 de juliol

Concerts

  • Abonament Festival Jardins Musicals - 19, 20 i 21 de juliol

Ciutat: Piera

Lloc: Jardins de Piera

De dijous 19 juliol 2018, 21:45 h a dissabte 21 juliol 2018, 23:59 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Abonament als tres concerts del Festivals Jardins Musicals19 de juliol - Giuseppe Verdi - Concert per a veus i pianoJardí de Cal... Llegir més
Abonament als tres concerts del Festivals Jardins Musicals

19 de juliol - Giuseppe Verdi - Concert per a veus i piano
Jardí de Cal Pepus. Passeig Prat, 35

El periodista Marcel Gorgori és l’autor d’aquest innovador format de concert, molt diferent de l’habitual, en què la seva presència a l’escenari s’alterna amb la dels artistes per anar teixint un espectacle divulgatiu caracteritzat per un constant contacte amb el públic. El fil conductor del programa de concert serà la figura i l’obra de Giuseppe Verdi, autor -entre d’altres- d’algunes de les pàgines més cèlebres del repertori operístic, que tres veus solistes -una soprano, un tenor i un baríton- aniran desgranant acompanyades d’un pianista i en el marc de les explicacions del presentador.

20 de juliol - El Trencanous de Txaikovski
Jardí de La Torre Solana. Passeig Prat, 12

Amb el propòsit de treure els millors ballets dels grans teatres i acostar-los a emplaçaments més propers al públic, “El Trencanous” de Txaikovski ha estat acuradament arranjat per a ser tocat en format de cambra, és a dir, amb un quartet de flauta i cordes. Així mateix, i amb la finalitat de donar la màxima versatilitat i cohesió a l'obra, alguns dels fragments seran interpretats i ballats en un ordre diferent a l'habitual. Ballarins de primer nivell, músics en directe i una posada en escena dinàmica i plena de llum i color garanteixen un espectacle inoblidable per a tota la família.

21 de juliol - Gala lírica
Jardí de Cal Víctor Riu. Carrer Sant Bonifaci, 18

Els amants de la lírica gaudiran de valent amb aquesta selecció d’àries i duets d’òpera i sarsuela que inclou algunes de les partitures més famoses de tots dos gèneres. La proposta que han dissenyat el baríton Àngel Òdena i la soprano Sara Blanch parteix d’un programa musical que alterna Giménez i Nieto, Verdi i Moreno Torroba per convertir el concert en una vetllada inoblidable i una experiència de la qual el públic sortirà, inevitablement, amb el cap farcit de melodies i potser -qui ho sap?- dels records que aquestes els hagin motivat.