Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 10È ANIVERSARI DEL TEATRE DE LLORET

Teatre

  • ACTE DE CELEBRACIÓ DEL 10È ANIVERSARI DEL TEATRE DE LLORET

Ciutat: Lloret de Mar

Lloc: Teatre Municipal de Lloret de Mar

De divendres 26 de novembre 2021, 19:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Enguany celebrem el 10è aniversari i ho volem fer amb tots vosaltres! Des del novembre de l’any 2011 fins avui, han estat 10 anys intensos... Llegir més

Enguany celebrem el 10è aniversari i ho volem fer amb tots vosaltres!

Des del novembre de l’any 2011 fins avui, han estat 10 anys intensos d’aprenentatge, de vivències, d’encerts i errors, de compartir emocions i de fer arribar la cultura arreu del municipi i al nostre entorn. D’implicar a tothom, de fer sentir el Teatre de Lloret un espai per a tothom. I esperem, amb el vostre suport i la vostra complicitat, seguir-vos emocionant i acompanyant 10 anys més, + 10 + 10...

Coincidint amb els 10 anys volem celebrar l’aniversari amb tots vosaltres: amb amics, companys i espectadors que al llarg d’aquests anys ens heu acompanyat sempre.

Per celebrar-ho hem preparat una festa d’aniversari plena de sorpreses. Ho celebrarem el divendres 26 de novembre. La primera d’aquestes sorpreses començarà a les 19.30 h a davant del teatre. Es prega máxima puntualitat.

L’acte és gratuït però cal descarregar les invitacions al web www.teatredelloret.cat ja que les places són limitades fins a completar aforament.