Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Acte en record de les víctimes de la Covid-19

Altres

  • Acte en record de les víctimes de la Covid-19

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Amfiteatre parc de les Morisques

De dijous 3 de setembre 2020, 19:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 3 de set.
19:30 h
Finalitzat
El proper 3 de setembre tindrà lloc un acte en record de les veïnes i  veïns de Sant Quirze que han perdut la vida durant la pandèmia... Llegir més
El proper 3 de setembre tindrà lloc un acte en record de les veïnes i  veïns de Sant Quirze que han perdut la vida durant la pandèmia de la Covid-19. L’Ajuntament prepara els detalls d’aquest comiat solemne dedicat a totes les persones del municipi que, malauradament, han mort en els darrers mesos en circumstàncies especialment dures.

Tanmateix, l’acte vol retre homenatge a tots els serveis i a les persones que han estat a primera línia durant els mesos en què la pandèmia ha estat més virulenta, com ara el personal sanitari o el nombrós grup de persones voluntàries que durant el confinament ha donat suport en tasques logístiques i d’organització.

L’acte tindrà lloc el dijous 3 de setembre, a les 19.30 hores, al parc de les Morisques. Aquest comptarà amb diverses intervencions de testimonis i amb les actuacions de la Societat Coral Il•lustració Artística i de la Bella Quirze Band, entre altres.


Prevenció de la Covid-19: 

  • Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garatir la seguretat del públic i la distància de seguretat.
  • L'ús de la mascareta serà obligatori.
  • Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.
  • Es recomana portar l'entrada al mòbil.