Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Activitats en família: Jardineria sostenible i jardins verticals

Familiar

  • Activitats en família: Jardineria sostenible i jardins verticals
  • Activitats en família: Jardineria sostenible i jardins verticals
  • Activitats en família: Jardineria sostenible i jardins verticals
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Santa Eulàlia de Ronçana

Lloc: Parc de les Olors del Serrat

De diumenge 14 d’abril 2019, 11:00 h a 13:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 14 d’abr.
11:00 h
Esdeveniment finalitzat
L'aparició dels murs verds o jardins verticals ha creat un nou concepte de jardineria que té la finalitat enverdir murs i parets amb... Llegir més

L'aparició dels murs verds o jardins verticals ha creat un nou concepte de jardineria que té la finalitat enverdir murs i parets amb plantes naturals. Amb aquesta nova forma de cultiu podem gaudir de noves zones verdes, millorar el paisatge urbà i respirar un aire més net, una manera d'embellir i millorar de manera sostenible l'entorn dels nostres espais.

Un jardí vertical consisteix a construir una estructura rígida generalment ancorada sobre una paret o mur que sosté al seu torn recipients o alvèols en què s'allotgen el substrat i les plantes. Es pot crear en un interior, en un pati o completament a l'exterior com un jardí tradicional, només varien les espècies i varietats de les plantes que utilitzar, generalment de port mitjà o petit per les característiques de les instal·lacions.


11.00h  - Taller de jardinería sostenible i jardins verticals + 13,00h vermut aromàtic. 

Porta el teu dinar de casa i pots gaudir de la zona de PIc nic.