Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Adam Giles Levy

Culturals, Música

  • Adam Giles Levy
  • Adam Giles Levy
  • Adam Giles Levy

Ciutat: Sant Feliu de Guíxols

Lloc: Ermita Sant Amanç

De divendres 25 de novembre 2022, 21:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 25 de nov.
21:30 h
Finalitzat
Adam Giles LevyAcustic BluesCantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica... Llegir més

Adam Giles Levy
Acustic Blues

Cantant, compositor i guitarrista anglès, la música d’Adam Giles Levy és una mescla de la bondat acústica del blues, rock apocalíptic i folk cinematogràfic fosc, amb una posada en escena elegant i sorprenent. Utilitza les seves lletres per reflexionar sobre les grans preguntes de la humanitat, creant un espectacle en directe carregat d’emocions.

El seu LP de debut “Wake of Disarray” (Hillside Global – novembre de 2022) està inspirat en la reflexió tranquil·la, el pas temps al ritme de la natura i poderoses escenes evocades per alguns dels seus escriptors i sèries preferits. Amb unes cançons dinàmiques i profundes, aborda temes tan diversos com l’emergència climàtica, l’espiritualitat i les injustícies socials provocades pel sistema econòmic actual.

Nascut a Surrey, Anglaterra, el viatge musical de l’Adam va començar quan ja tenia trenta anys i de manera autodidacta. L’Adam té un estil propi, una carrera de dret a l’esquena i el domini de tres idiomes havent viscut a en cinc països diferents. Una persona que acumula moltes experiències d’aquesta vida i d’aquest món, de les quals es desprèn la profunditat de les seves creacions.

+info: www.mascanada6.com