Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Adreça desconeguda

Teatre

  • Adreça desconeguda

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De diumenge 13 de març 2022, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 13 de març
18:00 h
Finalitzat
1932. L’alemany Martin Schulse i el jueu nord-americà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art... Llegir més

1932. L’alemany Martin Schulse i el jueu nord-americà Max Eisenstein comparteixen una gran amistat i són socis d’una galeria d’art a San Francisco (Califòrnia). En Martin ha decidit tornar al seu país amb els seus, mentre que en Max es queda a San Francisco per dur el negoci comú. Han promès d’escriure’s i ho fan des del moment de la seva separació perquè s’estimen com a germans.

A principis de 1933, a Alemanya, Hindeburg deixa el poder a un nou canceller, el nacional-socialista Adolf Hitler. Mentre es produeix el tràgic ascens del Tercer Reich, la tendra complicitat de les primeres cartes bascularà subtilment fins a l’horror.

+info www.salacrespi.com