Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ÀER (Setmana de la Dona Creadora)

Dansa

  • ÀER  (Setmana de la Dona Creadora)
  • ÀER  (Setmana de la Dona Creadora)
  • ÀER  (Setmana de la Dona Creadora)
Exhaurides

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Sala Tallers del Teatre Auditori de Llinars del Vallès

Inici: dissabte 7 de març 2020, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 7 de març
20:00 h
Finalitzat
Àer és una peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs amb la seva música... Llegir més

Àer és una peça de dansa contemporània i música electrònica que replanteja la dansa tradicional popular del contrapàs amb la seva música des d'una visió actual, personal i subjectiva entenent-la com a referent vivencial, estructural i social del moment amb una mirada en clau de gènere.

Àer ha estat el projecte guanyador de la tercera edició del Premi Delfí Colomé.

Àer reflexiona sobre l'origen i l'execució del contrapàs, d'origen religiós, de caràcter solemne i executat , originalment segons diuen alguns experts únicament per homes.

Àer planteja la religió amb la creença i/o confiança de la unitat de grup, des del desig a quelcom tangible, com la voluntat pren un paper protagonista pel treball persistent per aconseguir alguna cosa. Així el seu caràcter solemne, seriós es manté per construir una coreografia on el gènere perd importància per a ser ballat per homes i dones.


Fitxa artística:

Idea i direcció: Laia Santanach

Coreografia: Laia Santanach en col·laboració amb els intèrprets.

Ballarins: Anna Hierro, Laia Santanach i Mario g.Sàez.


SETMANA DE LA DONA CREADORA
Sala Tallers / Durada 60 minuts/ Anticipada 8€ / Taquilla 10€