Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

AFTER. EN MIL PEDAZOS (Castellano)

Cine

  • AFTER. EN MIL PEDAZOS (Castellano)
Exhaurides

Ciutat: Sitges

Lloc: Cinema Prado de Sitges

De dijous 10 de setembre 2020, 22:00 h a 23:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Tessa Young (Josephine Langford) acaba de descobrir la traïció d’Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin) i el somni de la seva idíl·lica... Llegir més

Tessa Young (Josephine Langford) acaba de descobrir la traïció d’Hardin Scott (Hero Fiennes-Tiffin) i el somni de la seva idíl·lica història d’amor ha desaparegut. Com va poder ser tan ximple com per no descobrir l’engany? Com va estar tan cega com per no veure tot era un joc? Mentre la jove es fa aquestes preguntes sense resposta i intenta sobreposar d’aquest dur cop, Hardin acaba d’adonar-se que els seus sentiments per Tessa i no està disposat a perdre-la.

No obstant això, haurà de lluitar molt per recuperar-la i els secrets del seu passat suposaran un obstacle per aconseguir-ho. Hardin haurà de triar entre seguir guardant aquests detalls escabrosos en la seva ment o confiar Tessa i explicar-li tota la veritat. Encara que, per això, abans haurà de sortejar les preguntes que la jove no podrà evitar fer-se. ¿Es pot perdonar tot i oblidar? ¿Fins a quin punt es pot aguantar per amor?

Classificació per edat: 12 anys

Gènere: Romàntica

Durada: 100 min.

Director: Roger Kumble

País: USA

Idioma original: Anglès