Finalitzat

Akelarre

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre municipal Margarida Xirgu

De 25-09-2020 19:30 a 25-09-2020 21:00

Categories: Teatre

The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola,... Llegir més


The Feliuettes retornen al cabaret més genuí, amb música, gamberrisme, reivindicació, comèdia i autoparòdia, dirigides per Míriam Escurriola, amb textos de Clàudia Cedó, Cristina Clemente, Xavi Morató, Mireia Giró, Gerard Sesé, The Feliuettes i Míriam Escurriola i música de Clara Peya, Arnau Tordera, Ariadna Cabiró i Gerard Sesé.

The Feliuettes ens conviden al seu aquelarre, on ens interpel.len, es pregunten sobre el món que els ha tocat viure i sobre com transformar -lo, sent dones.

A través de l’esperit nascut del cabaret més personal, personatges inesperats posaran en qüestió situacions quotidianes i no tan quotidianes, deformant- les amb un mirall ple de possibilitats.

Humor negre, faula idiota i perversa, el kitsch, l’absurd, l’stand up comedy, l’esperit punk... ingredients en el nostre còctel per parlar amb llibertat i humor.

 Edats recomanades: a partir 14 anys
Durada: 90 minuts
Gratuït.

Activitat organitzada pel departament d'Igualtat, en el marc de la commemoració del Dia Internacional de les Dones 2020. 

Les inscripcions estan tancades.