Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Al sostre del món (CineXic)

Cine

  • Al sostre del món (CineXic)

Ciutat: Viladecans

Lloc: Centre cultural Sant Joan

De diumenge 12 de febrer 2023, 11:30 h a 13:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Al sostre del món, de Rémi Chayé Durada d'1 hora i 20 minuts. Recomanada a partir de 6 anys. Materials didàcticsTràilerSinopsi 1882.... Llegir més

Al sostre del món, de Rémi Chayé

Sinopsi

1882. Sant Petersburg. Sasha, una joveneta de l’aristocràcia russa, ha estat sempre fascinada per la vida aventurera del seu avi, Olukin. Explorador famós, va fer construir un magnífic vaixell trencaglaç, el Davai, que no ha tornat de la seva darrera expedició a la conquesta del Pol Nord. Sasha decideix partir cap al Gran Nord seguint la pista del seu avi per tal de recuperar el famós vaixell.

Què és CineXic?

L’ACMCV juntament amb Òmniun Cultural Viladecans, iniciem un nou projecte, el CineXic, una iniciativa per impulsar el cinema infantil en català a arreu del territori. Cada mes podreu gaudir d'una pel·lícula infantil en català per tota la família al nostre teatre (més informació a cinexic.cat).