Esdeveniment finalitzat

Alba Carmona Trio

Música

  • Alba Carmona Trio
Exhaurides

Ciutat: Pineda de Mar

Lloc: Pineda de Mar

Inici: dissabte 5 d’octubre 2019, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 5 d’oct.
22:00 h
Esdeveniment finalitzat
Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna.Ha... Llegir més

Estudiosa de la música d’arrel, Alba Carmona s’ha mogut durant anys entre els sons de les diferents músiques populars i la música moderna.

Ha trepitjat una infinitat d’escenaris al costat d’artistes amb els quals no ha parat d’aprendre i compartir: Perico Sambeat, Carlos Saura, Chano Dominguez, Las Migas, Mauricio Sotelo.

Les experiències musicals al llarg d’aquests divuit anys, el pas del temps i les emocions de la seva recent maternitat li han provocat la necessitat d’expressar-se per primera vegada amb veu pròpia i donar forma a nou cançons que integren el seu primer disc compost gairebé íntegrament per ella i produït per Jesús Guerrero.

Les paraules no només ens defineixen, també ens construeixen. Ens fan les persones que som. Estem fets de les paraules que ens brollen. I les d’Alba Carmona són moltes. Paraules que l’acompanyen des de l’inici de la seva carrera i altres que acaben d’arribar.

Alba és camí i poesia. És arrel i veritat. Tradició i estètica. Però també, com l’art, és necessitat i retrobament, redescobriment i començament.