Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ALBERT PLA / CANTAUTOR

Concerts, Música

  • ALBERT PLA / CANTAUTOR

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

Inici: divendres 3 de setembre 2021, 22:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 3 de set.
22:00 h
Finalitzat
ALBERT PLA / CANTAUTOR DIVENDRES 3/09 22.00 h / Far de Calella / 14 € ¿Os acordais? El reconegut i polifacètic artista amb 30 anys... Llegir més

ALBERT PLA / CANTAUTOR

DIVENDRES 3/09

22.00 h / Far de Calella / 14 €

¿Os acordais?

El reconegut i polifacètic artista amb 30 anys de carrera a la seva esquena, ens presenta a Calella ¿Os acordais?, que és el títol d'una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia del Covid-19; una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l'impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial. Et convidem a veure a l'artista més polifacètic, transgressor i sorprenent que ha donat aquest país.

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó…Albert Pla és un d'aquests exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua de commoure, remoure i sorprendre.

A ningú deixa indiferent. Albert i Cultura, dos valors segurs.