Finalitzat

Albert Pla: ¿Os acordáis?

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala Polivalent de Montmeló

De 02-04-2022 19:00 a 02-04-2022 20:30

Categories: Teatre

¿Os acordáis? És el títol d'una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia, una composició tan llarga com el temps... Llegir més

¿Os acordáis? És el títol d'una de les últimes cançons que va compondre durant la pandèmia, una composició tan llarga com el temps que va durar el confinament. Albert Pla reflexiona amb ironia sobre l'impacte que ha tingut la crisi del coronavirus a nivell mundial.

Músic, cantant, actor, escriptor, pallasso, bufó… Pla és un d'aquests exemplars únics en la seva espècie amb una capacitat perpètua per a commoure, remoure i sorprendre. En aquesta ocasió puja a l'escenari sol, en estat pur, amb aquesta força que té per a teatralitzar les seves cançons i aconseguir un espectacle d'una poètica inusual, devastadora i electritzant.

Cançons que conten històries tràgiques i delirants, quotidianes i sorprenents, delicades i brutals, crues i surrealistes en les quals el botxí és també víctima, la calma es transforma en tempesta, la comèdia conviu amb la tragèdia i la serenitat desemboca en el desenfrenament.

Les inscripcions estan tancades.