Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ALCARRÀS---Cinema---CULTURA ÉS VIDA

Cine, Culturals

  • ALCARRÀS---Cinema---CULTURA ÉS VIDA
  • ALCARRÀS---Cinema---CULTURA ÉS VIDA
  • ALCARRÀS---Cinema---CULTURA ÉS VIDA

Ciutat: Granada, La

Lloc: Centre Cívic

Inici: diumenge 2 d’abril 2023, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 2 d’abr.
18:00 h
Finalitzat
ALCARRÀS---CinemaDesprés de 80 anys i tres generacions conreant la mateixa terra, la família Solé s'enfronta a una amenaça sense precedents.... Llegir més

ALCARRÀS---Cinema

Després de 80 anys i tres generacions conreant la mateixa terra, la família Solé s'enfronta a una amenaça sense precedents. Ambientada a Alcarràs (el Segrià), la trama consisteix en un drama rural familiar sobre la desaparició de les activitats agrícoles que gira al voltant de la intenció d'instal·lar un camp de panells fotovoltaics en una parcel·la agrícola dedicada fins llavors al conreu del presseguer, fet que empeny els membres de la nissaga pagesa a retrobar-se i reconèixer-se enfront de l'adversitat.

L'acció arrenca quan la família Solé rep la notícia que ha d'abandonar les terres a finals d'estiu irremeiablement. Alcarràs és la història d'aquesta espera, la crònica d'un últim estiu al llarg dels dos mesos de collita. En suma, el testimoni d'un ecosistema que s'esquerda representat per la coralitat d'una família que actua com un sol cos sense deixar de banda les diverses i diferents individualitats de cada un dels personatges.[8]

CULTURA ÉS VIDA

L'ajuntament de la Granada a través de l'àrea de Cultura presenta la segona edició del cicle cultural "CULTURA ÉS VIDA" que es desenvoluparà entre el 5 de febrer i el 23 abril amb una programació establerta de quatre actuacions, que es duran a terme al Centre Cívic de la Granada.

Es tracta d'un cicle cultural obert a tots els públics, amb actuacions musicals, de teatre, humor, infantil i cinema.
 
Perquè la cultura és vida!! La cultura és emocionar-se, estimar, sentir, riure i gaudir. I és que la cultura és riquesa per l'ànima.

Recordem que és un cicle que neix amb la intenció d'omplir de vida, optimisme i vitalitat al nostre poble, fent activitats atractives per tothom i convertir així la Granada, en un referent cultural de la comarca.
Tot això gràcies, un cop més gràcies al suport d'empreses de la Granada que col·laboren en aquesta segona edició.

Amb aquesta segona edició, recalquem el nostre ímpetu per donar-li continuïtat aquest cicle cultural dins del nostre municipi, per donar suport d'aquesta manera a la cultura i a les activitats que ens donen vida.