Esdeveniment finalitzat

Alícia al país de les meravelles

Familiar, Música, Teatre

  • Alícia al país de les meravelles
  • Alícia al país de les meravelles
  • Alícia al país de les meravelles
Exhaurides

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Plaça de Margarida Xirgu, 4

De dissabte 8 de febrer 2020, 18:00 h a 19:10 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 8 de febr.
18:30 h
Esdeveniment finalitzat
El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país... Llegir més

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. 

El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Ho aconseguirà?
Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses, com el valor de la imaginació i de la lectura. Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada. Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

De Marta Buchaca
Basat en el clàssic de L. Carroll

Cia. Viu el Teatre

#AliciaMeravellesMusical 


Recomanat per a públic familiar (+4 anys). Preu: 10 € (amb diverses bonificacions disponibles).Han dit de le'spectacle:

“Sospito que aquesta Alícia és un dels millors espectacles familiars que he vist aquesta temporada, i que la meva filla pensa el mateix.”
– Victor Giralt, Recomana.cat.
“Un texto divertido con más de una capa de lectura, unas canciones bien trabajadas; unas interpretaciones que llegan al niño sin expulsar al padre, y una inteligente escenografía.”
– Imma Muñoz, El Periódico.
“L’espectacle compta amb un suport tècnic i digital d’animació que li atorga una gran vivesa i fa que no perdi en cap moment el ritme.”
– Andreu Sotorra, Clip de Teatre.