Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ALMAZUELA a l'Altaveu en família

Concerts, Familiar

  • ALMAZUELA a l'Altaveu en família

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Jardins de l'Ateneu Santboià

De dissabte 11 de setembre 2021, 11:00 h a 11:45 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de set.
11:00 h
Finalitzat
ALMAZUELAAlmazuela (sota els llençols) és un espectacle que recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és i que... Llegir més

ALMAZUELA

Almazuela (sota els llençols) és un espectacle que recrea un món surrealista, ple de fantasia, on res sembla el que és i que té en l’element visual el seu punt fort. Un treball sincer, poètic, divertit, tendre, detallista i original que conflueixen en l’escena entendrint i sorprenen l’espectador despertant la seva curiositat i imaginació.

Espectacle de dansa destinat a infants de 2 a 8 anys.

* No cal reserva seient per aquells infants, que hagin de seure sobre la mare/pare/tutor o vagin en cotxet o cadireta.* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si has realitzat una reserva i finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/