Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Amb la boca petita

Cine, Formació

  • Amb la boca petita
  • Amb la boca petita
  • Amb la boca petita

Ciutat: Caldes de Montbui

Lloc: Centre, Ateneu Democràtic i Progressista

De divendres 24 de novembre 2023, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 24 de nov.
19:00 h
Finalitzat
La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza la projecció i el col·loqui del curtmetratge Amb la boca petita, dins el cicle... Llegir més

La Universitat Popular de Caldes de Montbui organitza la projecció i el col·loqui del curtmetratge Amb la boca petita, dins el cicle Dones en acció.

La sessió consistirà en la projecció del curtmetratge Amb la boca petita, treball de final de grau de cinc estudiants de l'ESCAC sobre una violació dins la parella. Què passa quan els estudis diuen que el 80% dels abusos sexuals són comesos per persones de l'entorn més proper? Posteriorment hi haurà col·loqui amb membres de l'equip per debatre sobre la qüestió.

Júlia Mur Bárzano, graduada en cinematografia a l'ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya), produeix com a treball de final de grau amb quatre companyes més el curtmetratge Amb la Boca Petita, seleccionat als festivals D'A Festival de Cinema de Barcelona i HIFF Festival Internacional de Cine de Huesca, entre d'altres. Ha treballat al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona i actualment treballa als equips de Producció i Direcció de l'associació Dones Visuals, compaginant-ho amb l'estudi del Màster en Estudis de Cinema i Audiovisuals Contemporanis, de la Universitat Pompeu Fabra.

Mor G. Dulcet, nascuda al 2001 i resident a Barcelona, es gradua a l’ESCAC amb el film Amb la Boca Petita, que porta a terme juntament amb quatre companyes més. En la seva etapa formativa dirigeix diversos curtmetratges, entre els quals destaca Domum (2021). Paral·lelament es forma també en l’àmbit de la música.

Et pots apuntar a totes les sessions del Cicle de dones, entrant a Cicle de dones.