Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

AMÈRICA

Teatre

  • AMÈRICA
  • AMÈRICA

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dissabte 27 de maig 2023, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 27 de maig
20:00 h
Finalitzat
L’ onze de setembre del 2021, el Joan i la Cristina, un matrimoni de mitjana edat de l’alta burgesia barcelonina, esperen l’arribada... Llegir més

L’ onze de setembre del 2021, el Joan i la Cristina, un matrimoni de mitjana edat de l’alta burgesia barcelonina, esperen l’arribada del seu fill Max per celebrar el seu vint-iunè aniversari. Però el Max no arriba sol. Ho fa acompanyat de la Kayla, una noia negra, de família treballadora, que va conèixer al bar de Londres on ella treballa. La presència de la noia posarà en evidència l’abisme social entre la parella de joves i els prejudicis dels pares del Max. L’Andrea, mare del Joan i afectada per una peculiar demència, farà aflorar un incòmode secret familiar: l’origen de la seva fortuna en el comerç d’esclaus cap a Cuba i els Estats Units durant el segle XIX, i la fosca història de desig i violència del fundador de la nissaga familiar amb l’Amèrica, una esclava negra que es va emportar de Cuba i que va acabar enterrada sota les quadres de la mansió on tots ells estan avui.


Autoria: Sergi Pompermayer

Direcció: Julio Manrique

Intèrpretació: Joan Carreras, Mireia Aixalà, Aida Llop, Carme Fortuny, Marc Bosch, Tamara Ndong


SALA GRAN

90 min.

CATALÀ

Espectacle adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives.

Anticipada: 22 €

Taquilla: 24 €