Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Ancestral Experience

Música

  • Ancestral Experience

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De dissabte 11 de març 2023, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 11 de març
20:00 h
Finalitzat
L’Univers és vibració, tot en ell vibra. Des de la més ínfima nano partícula fins al més massiu dels quàsars té la seva pròpia freqüència... Llegir més

L’Univers és vibració, tot en ell vibra. Des de la més ínfima nano partícula fins al més massiu dels quàsars té la seva pròpia freqüència vibracional. El mateix passa amb nosaltres, cada àtom del nostre cos, cada cèl·lula, cada òrgan vital, cada centre energètic té la seva pròpia vibració.

En aquest concert viatjarem al moment quan les dues primeres cordes primigènies van decidir posar-se a vibrar juntes, i així crear la primera harmonia, inici de tot el que coneixem. Fins a l’aparent caos organitzat dels nostres dies.

Amb el so dels gongs, i altres instruments vibracionals i xamànics, acompanyats per la loopstation i el teclat electrònic, farem un reset sanador per elevar el nostre estat vibracional i ressituar-nos al nostre centre.

Estàs a punt?

SHIHAN EHÍ