Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ANDRÒMINES

Familiar, Teatre

  • ANDRÒMINES

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: diumenge 28 de novembre 2021, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 28 de nov.
12:00 h
Finalitzat
Un espectacle poètic que ens parla de la fugacitat del temps. A través de la música, la rondalla i el joc, Samfaina de Colors crea... Llegir més

Un espectacle poètic que ens parla de la fugacitat del temps. A través de la música, la rondalla i el joc, Samfaina de Colors crea una atmosfera que permet a l’espectador emmirallar-se en els records de la seva infantesa.

Una noia puja a les golfes de casa seva, redescobreix les seves joguines i torna a ser petita per un instant. El temps s’esvaeix suaument. Sols un instant i ja som grans. Els vells tresors de quan erem petits són ara andròmines abandonades que reviuen i ens retornen al paradís de la infantesa.

Anticipada 5€ / Taquilla 6€
90 minuts CATALÀ
Autoria: Mirna Vilasís i Xavi Múrcia
Direcció artística: Anna Ros
Direcció tècnica, música i so: Xavi Múrcia
Intèrprets: Mirna Vilasís (veu, campanes, pianet, percussió d’aigua i titella) i Xavi Múrcia (veu, guitarra elèctrica, pedaleres i caixó)*** info Covid-19: el TA garantitza l'acompliment de totes les normatives vigents en cada moment.