Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ANGLE MORT

Teatre

  • ANGLE MORT
  • ANGLE MORT
  • ANGLE MORT

Ciutat: Molins de Rei

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De diumenge 19 de març 2023, 18:00 h a 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 19 de març
18:00 h
Finalitzat
Angle Mort és la nova comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles... Llegir més

Angle Mort és la nova comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles morts que ens envolten.

Sinopsi

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?