Finalitzat

ANGLE MORT

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Foment Cultural i Artístic

De 19-03-2023 18:00 a 19-03-2023 19:30

Categories: Teatre

Angle Mort és la nova comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles... Llegir més

Angle Mort és la nova comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles morts que ens envolten.

Sinopsi

Angle mort, és una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint, sense fer-ne especial esment, sense teoritzar res, sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador a l’entorn de problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? I també: som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?

Les inscripcions estan tancades.