Angle Mort

Teatre

  • Angle Mort

Ciutat: Terrassa

Lloc: Sala Crespi

De dissabte 22 d’abril 2023, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Una comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles morts que ens envolten,... Llegir més

Una comèdia escrita per Roc Esquius i Sergi Belbel que ens porta a reflexionar sobre el que ‘es cou’ en els angles morts que ens envolten, guanyadora del Premi a Millor Espectacle de Proximitat a la IV edició dels Premis de Teatre Barcelona.

Sinopsi

A causa de la nova crisi, el cap d’una petita start-up d’èxit es veu obligat a prescindir d’un dels seus treballadors. Per tal de fer aquest acomiadament de la millor manera possible, l’Andreu, propietari de l’empresa, decideix tenir una trobada conjunta amb els tres empleats: la Beatriu, en Carles i la Diana. Els cita a la sala d’espera del seu despatx i després els fa entrar d’un en un per entrevistar-los i acabar de prendre la difícil decisió. Però el que havia de ser una simple gestió es complica de manera descontrolada i surrealista.

Mentre l’Andreu mira de resoldre el problema al despatx, no veu que a la sala d’espera les coses semblen agafar un caire diferent, com si succeïssin a l’angle mort del retrovisor d’un vehicle que està a punt d’avançar i que pot acabar tenint una topada inesperada.

Una comèdia sobre aquests temps terribles que estem vivint sense pretensió d’alliçonar ni dir grans paraules, per fer passar una estona divertida i distesa a l’espectador evidenciant problemes que afecten el present i el futur immediat de moltes persones: fins on estem disposats a arribar per no perdre la feina? som conscients dels angles morts que tenim a prop, on succeeixen coses que s’escapen de la nostra vista i que poden capgirar en un segon, insospitadament, el decurs de les nostres vides? I encara més: si accedíssim a la informació que es cou en els silenciosos angles morts que ens envolten, no agafaria per fi un sentit tot allò que fins aleshores ens semblava inexplicable?