MENÚ de navegació

Esdeveniment finalitzat

L'autonomia per començar el cole

Altres, Familiar

  • L'autonomia per començar el cole
  • L'autonomia per començar el cole
  • L'autonomia per començar el cole

Ciutat: Santa Maria de Palautordera

Lloc: La Granja

De diumenge 23 setembre 2018, 10:30 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Ara que ja ha començat de nou l’escola repassarem la importància de l’autonomia per a superar reptes. Durant aquesta excursió entrenarem... Llegir més

Ara que ja ha començat de nou l’escola repassarem la importància de l’autonomia per a superar reptes. Durant aquesta excursió entrenarem la capacitat de buscar recursos y de passar a l’acció per adonar-nos de tot el que som capaços de fer.. La jornada es distribuirà en tres activitats diferents després d’una breu introducció sobre què és la sobreprotecció i si els pares sobreprotegeixen als fills:

Free wheels: és una divertida activitat on experimentaran què es sent quan estàs sobreprotegit. Tindran consciencia sobre la inseguretat i les pors.

Lideratge amb el cavall: el cavall és un reflex de com liderem la nostra vida i a través d’aquesta activitat treballarem l’habilitat del lideratge i de la automotivació.

- El laberint de l'ansietat i l'estrès: laberint on haurem de buscar una sortida, exactament igual que quan ens trobem amb un conflicte. Descobrirem les diferències entre ansietat i estrès i ens donaran eines fàcils per gestionar-ho.

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores – Arribada i presentació de l’activitat i el seu funcionament.

11:00 hores – Inici de l’activitat.

14:00 hores – Tancament de la jornada.

Activitat recomanada per a nens a partir dels 5 anys

Menors de 3 anys gratuït