Esdeveniment finalitzat

Animals, cavalls i empatia

Altres, Familiar

  • Animals, cavalls i empatia
  • Animals, cavalls i empatia
  • Animals, cavalls i empatia

Ciutat: Santa Maria de Palautordera

Lloc: La Granja

De dissabte 16 de febrer 2019, 10:30 h a 14:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
L’hivern ha arribat al Montseny i és el moment per a què els nens gaudeixin i respirin l’aire fresc, corrin pels prats i... Llegir més

L’hivern ha arribat al Montseny i és el moment per a què els nens gaudeixin i respirin l’aire fresc, corrin pels prats i passegin pel bosc mentre observen i aprenen la importància de l’empatia per a cuidar-nos entre tots.

Aquesta jornada comptarà amb activitats diferents on gaudirem de la naturalesa:

- Caminar descalços a l'hivern: una part del trajecte el farem sense sabates si no fa molt de fred, per sentir la terra sota els peus, jugar amb els bassals, i tastar la terra.  Descobrim el bosc i els més petits es convertiran en ratolins: necessitem la màgia per endinsar-nos en un bosc molt especial. Passegem pel bosc i entrenem el fet d'aturar-nos i respirar

- Els animals a l'hivern: visitem els animals de La Granja en aquesta època de cria, i podrem tocar, acariciar i donar-los de menjar. A partir de posar-nos al seu lloc entrenem la nostra empatia amb els habitants de la Granja.

- La planta màgica: protegir el medi ambient depèn també de nosaltres, i unes llavors màgiques seran el nostre gran repte la resta de l'any, cultivar-les i regar-les, alhora que som conscients de quines són les llavors que cadascú creu que necessita més a la seva vida. 

La jornada seguirà el següent horari:

10:30 hores - Arribada i presentació de l'activitat i el seu funcionament. 

11:00 hores - Inici de l'activitat.

14:00 hores - Tancament de la jornada.

Activitat recomanada per a nens de totes les edats

Menors de 3 anys gratuït