Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Anna Andreu

Concerts, Música

  • Anna Andreu
  • Anna Andreu
  • Anna Andreu

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De divendres 3 de març 2023, 20:00 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 3 de març
20:00 h
Finalitzat
Gira La MidaAnna Andreu torna de nou acompanyada per Marina Arrufat per a presentar vuit cançons que immediatament s'han convertit... Llegir més

Gira La Mida

Anna Andreu torna de nou acompanyada per Marina Arrufat per a presentar vuit cançons que immediatament s'han convertit en unes perfectes successores del peculiar estil que les caracteritza i que tant ens va atrapar en Els Mals Costums. La mida és un disc que, des de la més absoluta prudència, murmura sobre les maneres de contenir-se, dels límits i dels preàmbuls, dels esclats i de les conseqüències ja de sobres conegudes. Una reflexió al voltant de la mesura, passant per tots els matisos que la paraula ofereix. 

-

Amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’Àrea de Cultura de la Diputació de Barcelona.