Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Antoni Tolmos "Boleros i cançons d'amor"

Música

  • Antoni Tolmos "Boleros i cançons d'amor"
  • Antoni Tolmos "Boleros i cançons d'amor"
  • Antoni Tolmos "Boleros i cançons d'amor"

Ciutat: Penelles

Lloc: Església St. Joan Baptista

De diumenge 2 de gener 2022, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 2 de gen.
19:00 h
Finalitzat
ANTONI TOLMOS EN CONCERT"Boleros i cançons d'amor"Boleros i cançons d'amor en la versió més personal i jazzística del pianista Antoni... Llegir més

ANTONI TOLMOS EN CONCERT

"Boleros i cançons d'amor"

Boleros i cançons d'amor en la versió més personal i jazzística del pianista Antoni Tolmos. Melodies que han marcat la història de la música melòdica del segle XX com "Dos gardenias", "Solamente una vez" o "Esta tarde vi llover" en un concert íntim i especial que convida a viatjar en el temps.

Actualment, Antoni Tolmos té publicats 13 treballs discogràfics com a compositor i pianista que l'han portat a oferir concerts i conferències en diferents països Europeus i també als Estats Units. Només en una ocasió, CD Essència popular (2011), va interpretar melodies que no eren pròpies aportant la seva visió personal de la cançó tradicional catalana. Serà doncs ara amb aquest concert "Boleros i cançons d'amor" el segon cop que interpretarà cançons d'altres autors sota la seva particular manera d'entendre la música per a piano. Aquests dies Antoni Tolmos ha publicat un nou CD titulat VIDA i preveu la publicació del llibre "Tu mejor escenario" de cara al 2022. 

Trobareu més informació a la seva pàgina web: https://antonitolmos.com/