Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Festa d'Estiu 2024 - Aquatló Solidari del CNG

Esportius

  • Festa d'Estiu 2024 - Aquatló Solidari del CNG

Ciutat: Granollers

Lloc: Club Natació Granollers

De dissabte 15 de juny 2024, 9:00 h a 10:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Aquatló solidari del Club Natació Granollers.Responsabilitat dels participants Tots els participants de l'Aquatló de la Festa d’Estiu... Llegir més

Aquatló solidari del Club Natació Granollers.


Responsabilitat dels participants

Tots els participants de l'Aquatló de la Festa d’Estiu del Club Natació Granollers (CNG) participen sota la seva pròpia responsabilitat. En inscriure’s a la competició, els participants accepten que el CNG, els seus organitzadors, patrocinadors i col·laboradors, no seran responsables de cap accident, lesió, malaltia o qualsevol altre dany que pugui ocórrer abans, durant o després de la competició.

Els participants també reconeixen que estan en bona forma física i que són capaços de completar totes les parts de la competició sense riscos per a la seva salut. Es recomana que tots els participants es facin una revisió mèdica abans de la competició per assegurar-se que estan en condicions físiques òptimes.

En inscriure’s, els participants també accepten que les imatges preses durant la competició poden ser utilitzades per la promoció de futures activitats del CNG.


Seguretat i assistència mèdica

El Club Natació Granollers (CNG) prendrà totes les mesures necessàries per garantir la seguretat dels participants durant la competició. Hi haurà personal de socorrisme i assistència mèdica disponible durant tot l’esdeveniment.

Els participants han de seguir en tot moment les instruccions dels organitzadors i del personal de socorrisme. En cas d’accident o emergència, s’ha de notificar immediatament al personal de socorrisme o als organitzadors de l’esdeveniment.

El CNG no es fa responsable dels objectes personals dels participants. Es recomana no portar objectes de valor a la competició.


Condicions climàtiques

En cas de condicions climàtiques adverses, el Club Natació Granollers (CNG) es reserva el dret de posposar, modificar o cancel·lar la competició per garantir la seguretat de tots els participants i el personal implicat. Les decisions seran comunicades tan aviat com sigui possible a través dels canals oficials del club.

No es faran devolucions de les inscripcions en cas de cancel·lació per causes de força major, incloent condicions climàtiques adverses.


Protecció de dades

De conformitat amb el que es disposa en la normativa de protecció de dades personals, Reglament (UE) 2016/679, li informem que les dades personals proporcionades seran tractades pel CLUB NATACIÓ GRANOLLERS (CNG) amb la finalitat de gestionar la present inscripció, atendre les seves sol·licituds, així com a efectes històrics. Les dades es tractaran sobre la base del seu consentiment, execució d’un contracte, o el compliment d’obligacions legals i els interessos legítims del CNG. Les dades d’inscripció no es cediran a tercers. El termini de conservació de les dades serà l’establert en la normativa aplicable, com a mínim. Pot contactar amb el responsable, així com exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat de dades, limitació, oposició i revocació del consentiment dirigint-se per escrit a C/LLUÍS COMPANYS, 8 08401 DE GRANOLLERS, o per correu electrònic a protecció[email protected]. Pot presentar una reclamació davant les autoritats de protecció de dades competents. Més informació consultant la política de privacitat a www.cngranollers.org