Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Arrel Rebel

Dansa

  • Arrel Rebel
  • Arrel Rebel

Ciutat: Hostalets de Pierola, Els

Lloc: Sala del Casal Català dels Hostalets de Pierola

Inici: dissabte 17 de setembre 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 17 de set.
19:00 h
Finalitzat
L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.... Llegir més

L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar. Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l'arrel i projectar-la.


Un espectacle únic, viu, àgil i directe. Que beu de l'arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l'experiència, els anys de treball d'aquesta entitat i, sobretot, del treball del seu director, en David Martínez. Un espectacle que surt de l'entranya de la terra, per mostrar-se indomable i rebel. La formació travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans. Danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.


Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l'arrel i projectar-la. Rituals que de tan vells, són nous. I extremadament moderns.