Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

"ARREL REBEL" ESBART JOAQUIM RUYRA

Culturals, Dansa

  • "ARREL REBEL" ESBART JOAQUIM RUYRA
  • "ARREL REBEL" ESBART JOAQUIM RUYRA
  • "ARREL REBEL" ESBART JOAQUIM RUYRA

Ciutat: Reus

Lloc: Orfeó Reusenc

Inici: dissabte 22 d’octubre 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 22 d’oct.
20:00 h
Finalitzat
L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.... Llegir més

L'Esbart Joaquim Ruyra de Blanes travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans amb danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar. Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l’arrel i projectar-la.

Un espectacle únic, viu, àgil i directe. Que beu de l’arrel i es projecta, sense manies, cap al futur. Recull l’experiència els anys de treball d’aquesta entitat i, sobretot, del treball del seu director, en David Martínez. Un espectacle que surt de l’entranya de la terra, per mostrar-se indomable i rebel. La formació travessa, de nord a sud, tots els Països Catalans. Danses i sons per escoltar, exhibir o fer ballar.

Arrel Rebel és descobrir una nova tradició pròpia, explorar l’arrel i projectar-la. Rituals que de tan vells, són nous. I extremadament moderns.