Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Art

Culturals, Teatre

  • Art
  • Art

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 20 de març 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de març
18:30 h
Finalitzat
"Art", la premiada obra de Yasmina Reza, arriba el 20 de març a la Mostra TASQEl 20 de març arribarà la cinquena proposta d'aquesta... Llegir més

"Art", la premiada obra de Yasmina Reza, arriba el 20 de març a la Mostra TASQ


El 20 de març arribarà la cinquena proposta d'aquesta 2a edició de la Mostra TASQ. Es tracta d'Art, l'obra de la dramaturga francesa Yasmina Reza. Aquesta obra ha rebut els premis Molière, Laurence Olivier, el New York Drama Critics' Circle i el Tony. Va ser estrenada el 2018 al Teatre Goya amb interpretació de Pere Arquillué, Francesc Orella i Lluís Villanueva.

La companyia Aquinahora Grup de Teatre és de Centelles, Osona. Va néixer el 2008 i ha anat orientant la seva carrera cap a obres cada cop més compromeses en el text i la dificultat. 

  • El meu amic Sergi s’ha comprat un quadre. És una tela, si fa no fa, d’un metre seixanta per un metre vint, pintada de blanc. El fons és blanc i, si mig acluques els ulls s’hi poden entreveure unes ratlles fines, transversals, blanques.
    Què és una estafa, la pintura o la seva relació?
    Art, una “deconstrucció” de l’amistat.