Esdeveniment finalitzat

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Así bailan las putas

Culturals, Teatre

  • Así bailan las putas
Exhaurides

Esdeveniment finalitzat

Ciutat: Terrassa

Lloc: Teatre Alegría - Carrer de Gaudí, 15

De dissabte 15 de febrer 2020, 20:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 15 de febr.
20:00 h
Esdeveniment finalitzat
El 2017 la Júlia Bertran va publicar M’estimes i em times, un llibre on es qüestionava moltes idees: estimem com volem o com ens han... Llegir més

El 2017 la Júlia Bertran va publicar M’estimes i em times, un llibre on es qüestionava moltes idees: estimem com volem o com ens han dit que ho hem de fer? D’aquí neix aquest espectacle que parteix de l’acceptació de la nostra vulnerabilitat, contradiccions i incerteses i de l’apoderament que aquest reconeixement propicia.
I com millor que movent l’esquelet? De la mà de la Júlia Bertran i la seva professora de ball, l’Ana Chinchilla, l’obra és una singular classe de twerking; una presa de consciència de la mirada patriarcal amb què entenem el món i una crida a transformar-la. Un espai per aprofundir en l’arrel dels nostres comportaments per, finalment, alliberar-nos amb un senzill i matusser moviment de cul. Una festa!