Esdeveniment finalitzat

Aspectes Clau en la Organització d'Esdeveniments Esportius per Eva Benito

Esportius, Formació

  • Aspectes Clau en la Organització d'Esdeveniments Esportius per Eva Benito
  • Aspectes Clau en la Organització d'Esdeveniments Esportius per Eva Benito
Exhaurides

Ciutat: Hospitalet de Llobregat, L'

Lloc: Poliesportiu Municipal el Gornal, c./ Can Tries 20, 08902, l’Hospitalet de Llobregat.

De dijous 28 de febrer 2019, 19:30 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 28 de febr.
19:30 h
Esdeveniment finalitzat
El pròxim 28 de febrer l'ACGEP organitza una ponència on s'exposaran els Aspectes Claus en l'Organització d'Esdeveniments... Llegir més
El pròxim 28 de febrer l'ACGEP organitza una ponència on s'exposaran els Aspectes Claus en l'Organització d'Esdeveniments Esportius. La jornada anirà a càrrec de la Sra. Eva Benito, Responsable de continguts i esdeveniments de l'ACB.

Eva Benito:

Amb una àmplia experiència en la gestió d'esdeveniments esportius vinculats al món del basquet professional, ha desenvolupat càrrecs de direcció coordinant, desenvolupant i produint esdeveniments de diferents magnituds.

Diplomada en Ciències Empresarials, en l'especialitat de comptabilitat i auditoria de comptes, Tècnica en direcció i organització d'esdeveniments esportius i Tècnica en direcció de Recursos Humans està vinculada a l'Associació de Clubs de Bàsquet des de setembre de 2000.

En aquests anys, ha gestionat esdeveniment tals com; la Copa del Rey i la Supercopa Endesa amb les seves respectives presentacions i zones lúdiques, els Circuits de Pretemporada Movistar, la Minicopa Endesa o els Camp Movistar, la Academy ACB by AEEB, les competicions escolars del programa ACBNext i fins i tot accions com el Campanazzo a Lleida.