Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Assaig general amb públic de l'espectacle Marúnica

Culturals, Familiar

  • Assaig general amb públic de l'espectacle Marúnica

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza (amb distància social)

Inici: dimarts 8 de desembre 2020, 18:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dt. 8 de des.
18:00 h
Finalitzat
Assaig general amb públic de l'espectacle familiar Marúnica a càrrec de la Cia Roberto G Alonso. Prenent com a punt de partida l'obra... Llegir més

Assaig general amb públic de l'espectacle familiar Marúnica a càrrec de la Cia Roberto G Alonso.

Prenent com a punt de partida l'obra i la vida de la pintora Maruja Mallo, “Marúnica” vol ser un viatge iniciàtic, divertit i sorprenent per endinsar-nos al fascinant món surrealista de la creadora gallega. Ana María Gómez González, més coneguda pel seu pseudònim Maruja Mallo, fou una pintora surrealista gallega considerada una musa de la generació del 27. Va ser una de les principals artistes de la Generació del 27 espanyola i una importantíssima creadora que va viatjar per tot el món i es va relacionar amb grans creadors del la seva època (Dalí, Lorca, Buñuel, Albertí, Neruda, Éluard, Wharhol o Bretón). Va formar part del grup de les anomenades «sense barret», les joves intel•lectuals que van escandalitzar a la societat de l’època per atrevir-se a sortir al carrer sense aquesta peça (va ser una de les impulsores del moviment de "Las Sinsombrero") i les nombroses anècdotes que va protagonitzar amb creadors de la talla de Dalí, Lorca, Buñuel, Alberti o Warhol han estat font d'inspiració per combinar la dansa i el teatre. 

Gratuït.  Aforament limitat. Per a més informació: www.teatreplaza.org.