Esdeveniment finalitzat

Assaig general amb públic de "PER FI SOL" el nou espectacle de CARLES SANS

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: 27-05-2020 20:00

Categories: Teatre

Vine gratuïtament al nou espectacle de l'Ex-Tricicle Carles Sans. Carles... Llegir més

Vine gratuïtament al nou espectacle de l'Ex-Tricicle Carles Sans. 

Carles Sans amb PER FI SOL inicia camí en solitari i vol un públic únic per a provar el seu nou espectacle.
Per això ha triat el Teatre Auditori de Llinars i la seva gent que sereu els primers a veure'l!

Una experiència única per al públic del TA de Llinars. 

ENTRADES GRATUÏTES (màxim 4 per usuari) i vine gratis a conèixer... PER FI SOL! 

QUÈ ÉS Per fi sol!

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals viscudes durant aquest període. Confessions tan sorprenents com que abans de convèncer als seus socis de formar una companyia es va interessar per les seves parelles (les parelles d’ells), o sobre com va aconseguir superar la seva última colonoscòpia mentre la doctora li parlava de Tricicle.
Ens explica també la primera vegada que els seus pares el van veure actuar amb el Joan i el Paco en un cafè teatre de Barcelona, o quan els van llepar l’orella quan van estar al Japó, i del memorable ridícul que va fer en un jumbo quan tenia pànic a volar.

Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’expliquen els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat. Per fi sol! apareix en el moment més oportú com si d’un “making of” de la vida de Tricicle. És un espectacle basat en fets reals que farà riure a aquells que vulguin saber més d’una companyia, que, segons s’ha dit, forma part de la memòria emocional del nostre país.

Per fi sol! no és únicament un monòleg. És un espectacle que combina el que es diu i com es diu, a través del gest i la paraula de Carles Sans, el qual perfila una galeria de divertits i entranyable personatges, de manera que aconsegueix una fantàstica empatia entre actor i espectadors. La seva expressivitat gestual i les seves històries faran gaudir als “tricicleros”, perquè descobriran vivències molt divertides que encara ningú no coneix.

Fitxa artística

Guió: Carles Sans
Direcció: José Corbacho i Carles Sans Producció: Lustig Media
Actor: Carles Sans


Les inscripcions estan tancades.