Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ASSAJOS AMB PÚBLIC DE "PER FI SOL"

Teatre

  • ASSAJOS AMB PÚBLIC DE "PER FI SOL"
  • ASSAJOS AMB PÚBLIC DE "PER FI SOL"

Ciutat: Llinars del Vallès

Lloc: Teatre Auditori Llinars

Inici: dijous 1 d’octubre 2020, 20:30 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
dj. 1 d’oct.
20:30 h
Finalitzat
dv. 2 d’oct.
20:30 h
Finalitzat
“Descobreix tots els secrets de El Tricicle de la mà de Carles Sans... ara que per fi està...sol!”Ara que Tricicle es pren un descans... Llegir més

“Descobreix tots els secrets de El Tricicle de la mà de Carles Sans... ara que per fi està...sol!”

Ara que Tricicle es pren un descans indefinit, Carles Sans, després de quaranta anys en silenci, aprofita a Per fi sol! per a parlar d’ocurrents i divertides anècdotes professionals i personals. Aquest és l’espectacle que tots els seguidors de Tricicle voldran veure perquè s’expliquen els secrets d’una companyia molt estimada que ha fet rècord de públic allà on ha anat.

Aquest espectacle realitza una residència tècnica al TA i per això permet l’assaig amb públic. Cal tenir en compte que veniu a veure un espectacle encara en creació i que això ho fa fins i tot, més emocionant!

90 minuts | CATALÀ 
Preu: 3€

Guió: Carles Sans
Direcció: José Corbacho i Carles Sans
Actor: Carles Sans

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom, mail i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!