Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

GERARD BORRELL --Màgia & Comèdia als Ateneus-- "ATENEUS" A LES CONSEQÜÈNCIES.

Teatre

  • GERARD BORRELL --Màgia & Comèdia als Ateneus--  "ATENEUS" A LES CONSEQÜÈNCIES.

Ciutat: Palma de Cervelló, La

Lloc: Teatre de l'Aliança Palmarenca

De dissabte 4 de juny 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de juny
18:30 h
Finalitzat
Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny, i és per això que ha ideat un espectacle a mida de la diversitat del... Llegir més

Gerard Borrell és un mag còmic atípic, atrevit i tot terreny, i és per això que ha ideat un espectacle a mida de la diversitat del món dels ateneus.
MÀGIA & COMÈDIA ALS ATENEUS és un espectacle per a adults còmic i molt gamberro en el que Gerard Borrell demostra el seu enginy a l’hora d’improvisar en els diàlegs amb el públic, sorprenent als espectadors amb el seu inimitable estil barrejant màgia i comèdia.
El principal propòsit d’aquest showman desvergonyit i provocador és divertir a un públic disposat a tot, amb ganes de passar ho bé i, sobretot, riure sense prejudicis .
Amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell tracta la màgia com un art escènic complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un espectacle espatarrant.