Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Azul Petróleo

Dansa

  • Azul Petróleo
  • Azul Petróleo
  • Azul Petróleo

Ciutat: Castelldefels

Lloc: Teatre Plaza

Inici: diumenge 20 de novembre 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de nov.
19:00 h
Finalitzat
Hora: 19 h Preu: 17,30 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 60 minuts Direcció i coreografia: Iron Skulls Co Interpretació: Diego... Llegir més

Hora: 19 h

Preu: 17,30 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 60 minuts

Direcció i coreografia: Iron Skulls Co

Interpretació: Diego Garrido, Moisés “Moe”, Luis Muñoz, Hector Plaza “Buba”

Descripció: En repetits moments en la història de l'evolució humana o millor dit involució, les persones s'adonen que han estat autodomesticades. Desenvolupen la consciència suficient per a sentir com els seus instints han estat oprimits, i anhelen la llibertat que els permeti expressar la seva essència humana sense barreres ni opressions. Aquest procés porta a una rebel·lió davant si mateix i davant la societat i les seves normes. Allò salvatge i animal de cadascú s'allibera i s'estableixen lluites de poder, i jerarquies.

No obstant això, amb el pas del temps, els individus aprenen a cooperar i s'estableixen ponts de comunicació i entesa entre els membres d'un grup. Dins d'aquesta coexistència, es negocia la manifestació de la pròpia creativitat i es troben maneres de contribuir a l'adequat funcionament del grup.

Azul Petróleo, és una cerca a través de l'instint on assistirem a una reflexió sobre com la pertinença al grup afecta l'expressió de la nostra naturalesa humana individual.

A través d'un llenguatge de moviment que transita entre les danses urbanes i contemporànies es presenten preguntes que han pertangut a la naturalesa humana al llarg de la seva existència:

Quanta de la nostra individualitat estem disposats a sacrificar per a mantenir la nostra pertinença a un grup?

La companyia: Iron Skulls Co, col·lectiu de dansa de Barcelona, té els seus inicis en el grup de breaking conegut com Iron Skulls Crew, format en 2005. Formalitzat professionalment en 2013, és conegut pel seu peculiar estil, que atreu diverses disciplines i que contínuament tracta d'investigar els límits del moviment. Els membres de la companyia provenen, així mateix, de diversos entorns, entre els quals destaquen el breaking, el hip-hop, la dansa contemporània i l'acrobàcia, que inclouen influències de diverses disciplines: arts marcials, producció musical, disseny, moda...

Aquesta mescla d'influències proveeix el grup d'un estil distintiu, en què la seva passió és la fusió d'elements externs a la dansa, la guia cap a nous paradigmes on es generen produccions cada vegada més ambicioses en el món de les arts escèniques. A nivell nacional, Iron Skulls Co és un referent de dansa urbana que transita a la dansa contemporània (i viceversa). Una de les raons és com aborda el treball en col·lectiu, sense importar el pensament o cos a nivell individual, sinó destacar la màgia de cada individu.

El col·lectiu s'obre progressivament al mercat internacional de les arts escèniques assistint a diferents festivals tant dins com fora d'Europa: Breakin’ Convention en Sadler’s Wells (Londres), Summer Stage Festival a Nova York o San Francisco Hiphop Festival, entre altres.