Finalitzat

b1n0 + PHOAC (66 Butaques)

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De 15-10-2021 20:30 a 15-10-2021 21:30

Categories: Concerts

15 octubre 2021 b1n0 + PHOAC bi (Fohen Records, 2021) Admiradors de James Blake, els bisbalencs Malcus Codolà i Emili Bosch han anat... Llegir més

15 octubre 2021

b1n0 + PHOAC

bi

(Fohen Records, 2021)

Admiradors de James Blake, els bisbalencs Malcus Codolà i Emili Bosch han anat dibuixant un camí propi fins a generar un so plenament genuí, que els ha convertit en unes icones del nou pop electrònic de l'Estat Espanyol. És la seva una experimentació electrònica amb vocació integradora, oberta a altres estils, eines i veus. Amb sintetitzadors i samplers combinant-se amb objectes quotidians. Les col•laboracions no cessen: Ferran Palau , Joan Pons (El Petit de Cal Eril), Núria Graham, Pau Vehí (North State), Adriano Galante (Seward)... L'any 2020 van publicar el seu homònim disc de debut. El van presentar en directe amb una sort de salutació al Tricky que (tan bé) surfejava sobre les ones dels anys noranta, però sotmetent aquest enfocament a mutacions avantguardistes actuals (tant sonores com de les arts visuals).

b1n0 ens presentarà ara el seu segon Ep bi en un concert en col•laboració amb PHOAC, aka del figuerenc Pau Vehí que després de l'èxit de North State, el 2020 inicia un nou projecte en solitari de soul electrònic i trap de textures lisèrgiques entregat en comptagotes i que apunta molt alt. Una proposta potent i avantguardista de la mà de tres empordanesos que, sens dubte, tenen vocació universal.


DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.


http://www.66butaques.cat/

Les inscripcions estan tancades.