Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Baix for laughs Sant Feliu. Amb Marc Martínez, Raventós, Alex Ayres i Irene Minovas

Teatre

  • Baix for laughs Sant Feliu. Amb Marc Martínez, Raventós, Alex Ayres i Irene Minovas
  • Baix for laughs Sant Feliu. Amb Marc Martínez, Raventós, Alex Ayres i Irene Minovas
  • Baix for laughs Sant Feliu. Amb Marc Martínez, Raventós, Alex Ayres i Irene Minovas

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc, Vidal i Ribas 23-25

De divendres 27 de gener 2023, 20:30 h a 22:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Baix for laughs Sant Feliu. Amb Marc Martínez, Raventós, Alex Ayres i Irene Minovas.Presentat per Àlex Vila.El proper divendres 27... Llegir més

Baix for laughs Sant Feliu.
Amb Marc Martínez, Raventós, Alex Ayres i Irene Minovas.

Presentat per Àlex Vila.


El proper divendres 27 de gener, arriba a l'Ateneu Santfeliuenc de Sant Feliu de Llobregat, aquest show de comèdia low cost iniciat a Sant Boi i que ara s'aventura a l'altra vora del Llobregat.

Les entrades es poden trobar a partir de 5€ al portal www.entrapolis.com  al web www.ateneusantfeliuenc.cat i a la secretaria de l'Ateneu.

Marc Martínez: cocreador i copresentador del Baix for Laughs, el show de monòlegs de Sant Boi que ara arriba a la gran capital de la comarca. Còmic habitual de l’escena alternativa de Barcelona que ha actuat en shows com El Soterrani, el Comedy Gold o el Cruïlla Comedy i que ha estat el guanyador del concurs de monòlegs ràpids de TV3 “3 Minuts” tot i que no el conegui absolutament ningú.

Instagram: @marc__mrtnz

Alex Ayres: còmic caracteritzat per un estil d’humor absurd i surrealista que ha actuat en molts dels espectacles de comèdia més importants de l’escena alternativa de Barcelona com el Cruïlla Comedy, el Comedy Gold o La Llama Fest. És presentador del micro obert de Feismo Cool i s’ha convertit en la imatge corporativa de Jumpers (no és broma).

Instagram: @alexayres1507

Raventós: còmic instaurat de l’escena alternativa de Barcelona i membre de la productora de comèdia Ajajojejo. Ha estrenat el seu show personal “Esto no es Interstellar”, ha estat finalista del concurs de monòlegs ràpids de TV3 “3 Minuts”, ha actuat en shows de renom com El Soterrani i presenta el micro obert d’Ajajojejo.

Instagram: @raventos_

Irene Minovas: és actriu i còmica. Actualment col·labora al programa Zona Franca (TV3), va participar com a jurat al programa "3 Minuts" (TV3) i ha participat en espectacles de comèdia com el festival Cruïlla Comedy, El Soterrani o La Llama Fest. A dia d'avui el seu millor acudit encara és la seva pàgina d'imdb.

Instagram: @ireneminovas