Finalitzat

Balkan Paradise Orchestra

veure detall de l'esdeveniment

Lloc: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inici: 30-01-2021 20:00

Categories: Concerts, Música

Balkan Paradise Orchestra presenta Odissea Tour, un nou espectacle treballat amb la coreògrafa Cristina Castellà i l'stage coach Mila... Llegir més

Balkan Paradise Orchestra presenta Odissea Tour, un nou espectacle treballat amb la coreògrafa Cristina Castellà i l'stage coach Mila von Chobiak, basat en el seu últim treball discogràfic, nascut aquest abril durant el confinament.

Una posada en escena impactant, enèrgica i festiva, fa que la BPO empatitzi amb el públic i emprengui un viatge col·lectiu on l’emoció, la força i el moviment incansable d'aquest equip d’onze instrumentistes de vent i percussió es transmeti des de l'inici fins al final del concert. 

Odissea, sense voler ha esdevingut un nom profètic en aquests dies d'incertesa. Tot i l'excepcionalitat de la situació en la qual ens trobem com a societat, la música més que mai ens ajuda a connectar amb nosaltres mateixos i esdevé un pont per compartir emocions amb la gent que ens envolta. Adaptant-se a la nova realitat i amb el públic assegut, la Balkan Paradise Orchestra canalitza tota la seva energia, potència i alegria per fer-nos gaudir d'aquesta particular Odissea.

Les inscripcions estan tancades.